2413019249 ΗΡ.ΠΟΛΥΤΕΧΕΝΕΙΟΥ 26 ΛΑΡΙΣΑ, Λάρισα



banner image

Εμψύχωση Ομάδας με τη Συνθετική Παιγνιόδραση

Εμψύχωση Ομάδας με τη Συνθετική Παιγνιόδραση

Εμψύχωση Ομάδας με τη Συνθετική Παιγνιόδραση
A' κύκλος

Πιστοποιημένο από το National Open College Network της Αγγλίας

Μετά την επιτυχία των τελευταίων διοργανώσεων στη Θεσσαλονίκη, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως το Εργαστήρι παιχνιδιού by Εμψύχωσις - Βιωματική Εκπαίδευση Ενηλίκων και η Frosso Beneti θα ανέβει στη Λάρισα!
Το σεμινάριο αποτελείται από δύο κύκλους και απευθύνεται σε εμψυχωτές, παιδαγωγούς, ειδικούς ψυχικής υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς, καλλιτέχνες, γονείς, σε όσους ασχολούνται με ομάδες και θέλουν να ενσωματώσουν το θεατρικό παιχνίδι στο δικό τους γνωστικό αντικείμενο αλλά και όσους, ανεξάρτητα απ' το επαγγελματική τους δραστηριότητα, θέλουν να εκφραστούν και να παίξουν.

Ο α' κύκλος θα πραγματοποιηθεί στις 09 & 10/02/19 και είναι βιωματικός. Σχεδιασμένος έτσι ώστε να μάθουμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα, να μάθουμε να παρατηρούμε, να αξιοποιούμε τα ερεθίσματα, να αναπτύσσουμε τη φαντασία και την έκφραση. Μας αποκαλύπτει και μας συμφιλιώνει με τις διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητάς μας, καλλιεργώντας το χιούμορ και, ευρύτερα, τη συναισθηματική μας νοημοσύνη. Μας εξοικειώνει με τα μυστικά της γλώσσας του σώματος, μας μαθαίνει να δομούμε και να αποδομούμε τους ρόλους & την εικόνας μας, να κατανοούμε τον εαυτό μας & τους άλλους.

Ο β' κύκλος που θα ακολουθήσει, στις 30 & 31/03/19 απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν την εμψύχωση στα πλαίσια της επαγγελματικής τους δραστηριότητας. Στοχεύει στην εκμάθηση συγκεκριμένων τεχνικών εμψύχωσης με σκοπό τον επιτυχημένο συντονισμό ομάδας.

Η συμμετοχή και στους δύο κύκλους, δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν τη Βρετανική Πιστοποίηση Team Animator από τον Βρετανικό φορέα NOCN (National Open College Network), αναγνωρισμένο σε 25 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διάρκεια α' κύκλου: 14 ώρες
Ώρες σεμιναρίου: 11.00-18.00
Κόστος σεμιναρίου: 140 €

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, απαιτείται προκράτηση θέσης έως τις 10/1.
Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις: 210-8259289.
Το σεμινάριο θα γίνει στο Θεατρικο Εργαστηρι - Βανεσα Βραχνιαρη, Ηρώων Πολυτεχνείου 26, Λάρισα.

Πληροφορίες για τη Συνθετική Παιγνιόδραση: https://goo.gl/hoya66
Πληροφορίες & βιογραφικό της Εμψυχώτριας: https://goo.gl/RNJhPX
Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο: https://goo.gl/QR398e
Αξιολογήσεις συμμετεχόντων: https://goo.gl/h6dgtE


 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο Εμψύχωση Ομάδας με τη Συνθετική Παιγνιόδραση - α' κύκλος

 

Πίσω